Preloader
Geen job te groot, Geen klus te klein
24/7 Noodinterventie

Bel voor hulp:

(+32) 0471 23 07 13

Adres:

Wegvoeringsstraat 156, 9100 Sint-Niklaas
Poetsbeurt met de hand

Met onze elf jaar ervaring hebben wij een ruime expertise in het vak. Daarom staan wij ook altijd met de nodige zorg klaar voor onze klanten. Wij gaan enkel voor een glashelder resultaat. De werken worden uitgevoerd door de zaakvoerder zelf. Bovendien wordt alles met de hand gedaan, zodat wij u een perfect eindresultaat kunnen garanderen. Toch is ook een poetsbeurt met osmosewater mogelijk, indien u dit wenst. Wij poetsen ramen op verschillende hoogtes en dat op een veilige manier zonder risico. Door het gebruik van kwaliteitsproducten in combinatie met een goede techniek, bekomen wij steeds een resultaat zonder strepen. Contacteer onze poetsdienst voor meer informatie over de werkwijze of de gebruikte poetsproducten.

NIET ENKEL RAMEN

Bij onze firma Roggeman Services wordt een goede klantenservice hoog in het vaandel gedragen. Daarom bieden wij graag een totaalpakket aan zodat u slechts één aanspreekpunt hebt om heel uw woning onder handen te nemen. Als glazenwasserij in Sint-Niklaas poetsen we niet enkel uw ramen, maar ook andere deelaspecten aan uw huis kunnen door ons worden schoongemaakt. Denk maar aan:

  • Het ontmossen van uw dak en dakgoten
  • Gevelreiniging
  • Het poetsen van uw ramen en kaders
  • Het reinigen van uw rolluiken
  • Het schoonmaken van uw zonnepanelen
  • Het poetsen van veranda’s

OFFERTE AANVRAGEN

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd wat zo’n onderhoudsbeurt u zal kosten? Aarzel dan niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier en doe uw offerteaanvraag. Deze kan bovendien ter plaatse gemaakt worden. Wij kijken alvast uit naar een vlekkeloze samenwerking en een glashelder eindresultaat.