Preloader
Geen job te groot, Geen klus te klein
24/7 Noodinterventie

Bel voor hulp:

(+32) 0471 23 07 13

Adres:

Wegvoeringsstraat 156, 9100 Sint-Niklaas

Voor ons is geen enkele klus te klein en geen job te groot. Dat wil dus zeggen dat u altijd en overal op ons kunt rekenen, of het nu gaat over elektriciteitswerken, sanitair of andere kleine of grote herstellingen. Wij schieten meteen in actie om u uit de nood te helpen.

Ook als er in het interieur hier of daar iets moet veranderen, helpen wij u graag verder. Wij denken dan bijvoorbeeld aan karweien als het vervangen van klinken of aan allerlei pleisterwerken en schilderwerken. Het allerbelangrijkste is dat wij altijd voor een perfect resultaat gaan.

  • Loodgieterij
  • Inbouwapparaten plaatsen
  • Ramen en deuren plaatsen
  • Schilderwerken
  • kleine klusjes zoals: lampen vervangen, klinken vervangen, glas herstellen, kraan plaatsen, twijfel? bel ons en vraag het ons :)

Doe een offerteaanvraag en krijg met een gratis prijsoverzicht een kijk op de kostprijs van deze te klaren werken door ons professioneel team.

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Heeft u misschien nog bepaalde vragen over de klusjesdienst van Roggeman Services in Sint-Niklaas? Dan raden wij u aan om meteen contact met ons op te nemen. Wij kunnen u probleemloos een gratis en vrijblijvende offerte opstellen.